Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
DYMO MobileLabeler

Új Dymo nyomtató

Kehidakustány

Dominika apartman

Vidéki kiszállításos árak

 

Vidéki Partnereink részére bevezettük a termékeink jelentős részénél a vidéki kiszállításos árat.

A vidéki ingyenes kiszállítás értékhatára nettó 30 000 Ft.

Alatta 2 650 Ft + áfa költség felszámolása mellett küldjük az árut!

 

Ha viszonteladó partnerünk vidéki kiszállítással rendeli meg a terméket, akkor a számlázás vidéki áron fog történni! Sajnos a rendszer által küldött automatikus visszaigazoláson a termék budapesti átvétel és készpénz fizetés esetén érvényes ár szerepel, de számlázáskor a megrendelésben szereplő feltételek szerint történik a számlázás! 

 

Ha a vidéki Partnerünk a telephelyünkön veszi át az árut, nem kér kiszállítást, akkor a vidéki kiszállításos árainkból 4% kedvezményt adunk készpénz fizetés esetén! (csak készpénz fizetés esetén!!)

Nagyon fontos, hogy a 4% kedvezmény csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyiknek vaan vidéki kiszállításos ára és a kedvezményt is ebből az árból adjuk! Természetesen ha annak a terméknek van mennyiségi ára, amely kedvezőbb mint a vidéki ár-4%, akkor ha azt a mennyiségi értékeket eléri a vásárlás, akkor a megfelelő árat fogjuk alkalmazni. A telephelyi átvétel esetén azonban a vidéki árból a 4% kedvezméyn, mennyiségi megkötés nélkül érvényes a vidéki Partnereink részére!

 

Ha kérdése lenne, kérjük keressen bennünket!

 

2017-07-20

 

Webáruház készítés