Új jelszó kérése
TORK termékek

TORK termékek

PELIKÁN szövegkiemelők

Stabilo golyóstollak

Stabilo golyóstollak

Kehidakustány

Dominika apartman Kehida

Judibo galéria

Judibo galéria

Telephelyi és menniségi nettó áraink

 

 

Több termékünknek mennyiségi ára ingyenes bp-i kiszállítással és Telephelyi ára a telephelyünkön történő átvétel esetén, illetve ezen az áron számlázunk vidéki kiszállítás esetén is, de szállítási költség mellett, amely súly és doboz drabszám függő!!

 

  • A weblapon leadott rendelések esetében, a rendszer által küldött automatikus visszaigazolásban sajnos nem jelenik meg a mennyiségi ár, a telephelyi ár!
  •  Azonban a számlázáskor a szállítási és fizetési módnak megfelelő árakat vesszük figyelembe, illetve a mennyiségi árakat is figyelembe vesszük, ahol van!

 

Ezeket az árkategóriákat a mindenki igényének legjobban megfeleő kedvezőbb áron történő kiszolgálás miatt vezettük be!

A cikkek nevénél látható ha van a cikknek telehelyi ára, vagy mennyiségi ára. Bejelentkezés után ha kiválaszt egy konkrét cikket (rákattint a cikkre), akkor láthatja is ezeket az értékeket!

A telephelyi árat több termékkörre bevezettünk már és folyamatosan bővítjük!

 

Telephelyi árak: kiszálltás nélküli kp-s árak, a megadott dátumig érvényesek maximum és a megadott mennyiségi határtól és vidéki kiszállítás esetén is, szállítási költség mellett!

Mennyiségi árak: másolópapírok esetében csak budapesti-i ingyenes kiszállítással vagy telephelyi átvétel mellett érvényesek a megadott dátumig maximum!

  • A mennyiségi árak érvényessége dátumhoz kötött, de a dátum elérésekor nem biztos, hogy megváltozik a termék mennyiségi ára.
  • Ha akcióhoz volt kötve, akkor megváltozik, ha azonban nem akcióhoz kapcsolódó mennyiségi árról van szó, akkor azt a dátum lejáratakor meghosszabbítjuk, ha nem volt gyártói árváltozás.

 

 

 

Webáruház készítés