Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
DYMO MobileLabeler

Új Dymo nyomtató

Kehidakustány

Dominika apartman

Telephelyi és menniségi nettó áraink

 

 

Több termékünknek mennyiségi ára és vidéki kiszállításos ára is van!

 

  • A weblapon leadott rendelések esetében, a rendszer által küldött automatikus visszaigazolásban sajnos nem jelenik meg a mennyiségi ár, a vidéki ár, a telephelyi ár!
  •  Azonban a számlázáskor a szállítási és fizetési módnak megfelelő árakat vesszük figyelembe, illetve a mennyiségi árakat is figyelembe vesszük, ahol van!

 

Ezeket az árkategóriákat a mindenki igényének legjobban megfeleő kedvezőbb áron történő kiszolgálás miatt vezettük be!

A cikkek nevénél látható ha van a cikknek telehelyi ára, vagy mennyiségi ára, vagy vidéki ára. Bejelentkezés után ha kiválaszt egy konkrét cikket (rákattint a cikkre), akkor láthatja is ezeket az értékeket!

A telephelyi árat több termékkörre bevezettünk már és folyamatosan bővítjük!

 

Telephelyi árak: kiszálltás nélküli kp-s árak, a megadott dátumig érvényesek maximum és a megadott mennyiségi határtól!

Mennyiségi árak: másolópapírok esetében csak budapesti-i ingyenes kiszállítással vagy telephelyi átvétel mellett érvényesek a megadott dátumig maximum!

Más termékek esetében ingyenes vidéki kiszállítás mellett is érvényesek (az érvényes szállítási feltételeink figyelembevétele mellett!) a mennyiségi áraink ha nincs a cikknek vidéki ára! A vidéki szállításoknál mindig a vidéki áron történik a számlázás, ha van a cikknek vidéki ára, hiába van mennyiségi ára! Ez az erősebb feltétel!!

 

  • A mennyiségi árak érvényessége dátumhoz kötött, de a dátum elérésekor nem biztos, hogy megváltozik a termék mennyiségi ára.
  • Ha akcióhoz volt kötve, akkor megváltozik, ha azonban nem akcióhoz kapcsolódó mennyiségi árról van szó, akkor azt a dátum lejáratakor meghosszabbítjuk, ha nem volt gyártói árváltozás.

 

 

 

Webáruház készítés