Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
DYMO MobileLabeler

Új Dymo nyomtató

Kehidakustány

Dominika apartman

Hírek

2012.08.27
Cikk keresés az áruházban és számlázási szabályok

Webáruházban keresés során, ha kíváncsi egy cikk árára, akkor ne listában tekintse meg az árakat, hanem a cikket nyissa meg, hogy pontos képet kapjon az adott termék áráról!

A listában, ha szűrve keres terméket, akkor csak az utalásos árat illetve az akciós árat láthatja. Az akciós ár csak kp fizetés esetén érvényes, vagy is a termék készpénzes árát az akciós ár mezőben találja meg !!!

Van azonban jó néhány termékünknek telephelyi és mennyiségi ára is, amelyet csak bejelentkezés és a cikk megnyitása után láthat. Ezek az árak jóval kedvezőbbek a listában látható utalásos áraknál!

A termékeink jelentős részének van vidéki kiszállításos ára is, (amely általában magasabb mint a termék viszonteladói ára) a megnövekedett szállítási költségek miatt.


•A weblapon leadott rendelések esetében nem jelenik meg a mennyiségi ár, a vidéki ár, a telephelyi ár, azonban a számlázáskor a megfelelő árakat vesszük figyelembe.
A weblapon leadott rendelések visszaigazolásánál, a visszaigazoló lapon a termék kp-s ára szerepel!! Ha Ön utalásra vásárol és a terméknek van kp-s ára, akkor sajnos magasabb áron történik a számlázás!
Vagy ha Ön vidéki partner és van a cikknek vidéki kiszállításos ára és kéri a kiszállítást, akkor a vidéki kiszállításos áron történik a számlázás!
Ha esetleg Ön jön az áruért és vidéki partner és a terméknek van vidéki kiszállításos ára és Ön kp-vel fizet, akkor 4% kedvezményt kap a vidéki árból!!

•Ha a cikket megnyitja, akkor láthatja a termék utalásos és kp-s árát is és ha van vidéki kiszállításos ára, akkor azt is!!

Webáruház készítés